Knusse slaapkamer inrichten

hoe pak je dat aan?

De slaapkamer is de uitgelezen plek in het interieur om op knusse wijze in te richten! Toch kan het moeilijk zijn om te bedenken hoe je dit het best kunt aanpakken. Hoe maak je nu echt een gezellige plek van de slaapkamer? We delen handige tips!

Juiste verlichting
Hangt er in jouw slaapkamer enkel een praktische lamp aan het plafond? Dan is het tijd om dit aan te pakken. Sfeervolle verlichting geeft de slaapkamer namelijk een heel andere look. En aangezien je hier vaak ’s avonds of ’s ochtends vroeg in het donker te vinden bent, is dit zo belangrijk. Zorg allereerst voor lampen die warm, gelig licht geven, in plaats van spierwitte verlichting. Denk niet alleen aan een lamp aan het plafond, maar zorg tevens voor leuke tafellampen op de nachtkastjes. Dat oogt meteen gezelliger.

Vloerkleed in de slaapkamer
Een mooi vloerkleed is wat ons betreft onmisbaar in de slaapkamer. Zo is zo’n kleed heerlijk zacht onder de voeten: dat is elke dag weer genieten bij het opstaan. Daarnaast brengt een vloerkleed gezelligheid met zich mee. Je kunt een vloerkleed op maat laten maken, zodat het kleed precies past bij de afmetingen van je bed. Dit staat het fraaist in de ruimte. Een vloerkleed op maat in een rechthoekige vorm is een logische keuze bij het bed, maar je kunt juist ook kiezen voor een uniekere look met een rond kleed. Meet in ieder geval de gewenste maat op, zodat het kleed precies past.

Mooie gordijnen
We kiezen vaak voor eenvoudige, saaie gordijnen voor de ramen. Dit kan beter! Met de keuze voor de juiste gordijnen ga je voor een sfeervollere look in de slaapkamer. Dit ligt bijvoorbeeld aan het type gordijn. Stoffen gordijnen zien er knusser uit dan jaloezieën of rolgordijnen. Een combinatie is ook een optie: hang rolgordijnen op voor goede verduistering, en bevestig tevens stoffen gordijnen voor meer sfeer. Je kunt kiezen voor gordijnen in een warme kleur, zoals bordeauxrood, donkerpaars of roestoranje. Let tevens op de stof: fluwelen gordijnen ademen sfeer. Een aanrader om voor te kiezen!

Accessoires op het nachtkastje
Het nachtkastje dient natuurlijk met name een praktische functie. Je kunt er je bril of een boek op kwijt. Probeer daarnaast echter nog wat ruimte vrij te laten voor accessoires op het nachtkastje! Zet er een vaasje neer met droogbloemen. Plaats een gezellig plantje op het nachtkastje, in een mooie plantenpot. Of kies een leuk doosje uit waar je je sieraden in bewaart. Dit soort kleine toevoegingen vormen de finishing touch van de slaapkamer styling!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist