Ontdek het gemak van een computer leasen

tegenwoordig heel normaal

Een auto leasen is een bekend fenomeen, maar wist je ook dat je vandaag de dag een computer of laptop kan leasen?

 

Ja, de voordelen van leasen zijn bekend. Geen gedoe, geen grote uitgaven, geen extra kosten als een verzekering of reparatiekosten. En wel meteen gebruik maken van de beste computers. Ja dat is mogelijk! Een computer leasen betekent dat je deze in principe voor een bepaalde en beperkte tijd huurt. Hier mag je dan onbeperkt gebruik van maken zolang je contract loopt. En dat is natuurlijk een groot pluspunt, want je hoeft alleen de maandelijkse kosten van de computer of laptop te betalen zolang je deze nodig hebt. Grote uitgaven blijven zo bespaard en je hebt slechts lage kosten per maand en geen gedoe met als de computer gerepareerd moet worden of bij doorverkopen.

Thuiswerken
En steeds meer mensen hebben een computer nodig in deze tijd. In de maanden dat het COVID-virus heftig in de wereld te ronde ging, besloten steeds meer mensen om thuis te gaan werken. Nu het wat rustiger is geworden en het aantal besmettingen is afgenomen, is het thuiswerken toch nog blijven bestaan. Veel mensen werken vandaag de dag dan ook nog gewoon thuis. Dat is tegenwoordig een beetje het nieuwe normaal. Als jij graag wilt thuiswerken maar geen grote investering kan of wil doen, is een computer leasen natuurlijk een hele aantrekkelijke optie. Flexibel thuiswerken vraagt ook om flexibel computergebruik. Het leasen van computerapparatuur wordt ook steeds populairder bij bedrijven in vergelijking met kopen.

Een echt kunstwerk voor in je interieur
Achter de computer werken is al lang niet meer het scenario van een weggestopte pc in een hoekje of werkkamer om zich daar vervolgens afzonderen. Tegenwoordig wordt steeds meer een Mac of andere mooie computer niet louter meer als praktisch hulpmiddel in huis geplaatst, maar ook als pronkstuk. Of de werkplek wordt met zo'n scherm al gauw een hippe, moderne digitale zithoek. Net zoals een mooie, grote televisie een als kunstwerk in het hedendaags interieur wordt gezien. Ook een meerwaarde dus op interieurgebied. 

Geen dure investering
En als je dan zo’n laptop of computer wilt aanschaffen, hangt daar doorgaans een vrij groot prijskaartje aan vast. Maar dat hoeft dus niet meer zo te zijn, Sommige mensen houden wel eens een zakcentje achter de hand voor als er iets kapot gaat. Bijvoorbeeld voor een wasmachine die het ineens laat afweten of voor een onverwachte duurdere reparatie aan je auto. Waar niet meteen aan gedacht wordt door veel mensen is een computer of laptop. Toch loopt zo’n aanschaf ook op tot honderden euro’s. In plaats van meteen een grote greep uit je portemonnee is het leasen van een computer of laptop een stuk voordeliger en niet direct een grote investering

De beste computers om te leasen
Als je dan gebruik maakt van zo’n lease regeling, kun je dus voordelig gebruik maken van een geheel nieuwe computer om op te werken of om te studeren. Vaak is er keuze op kwaliteitsmerken, denk bijvoorbeeld aan merken als HP, Asus en Acer, maar denk ook aan een Mac van Apple. Ook kun je in het algemeen kiezen voor een refurbished computer. Jij kiest zelf wat het beste bij jouw budget past. Je kunt dus zelf kiezen voor wat voor soort computer of laptop je gaat en eventueel kun je hulp vragen bij het kiezen van welke computer bij je past of bij jouw gebruik. Als je een keuze hebt gemaakt, wordt de computer gebracht en eventueel geïnstalleerd voor je. Hoe makkelijk is dat?

Leasen en onderhoudsservice in één 
Als je dus op het punt staat om een nieuwe computer te kosten of denk je aan er eentje aanschaffen op afbetaling, overweeg dan zeker om een computer te leasen. Dat is zo gek nog niet. Bedenk dat het inclusief een reparatie service is tijdens het huurtermijn als er iets kapot gaat. En dat geldt ook voor het onderhoud van de computer. Mocht het nu zo zijn dat de computer niet meer te repareren valt, dan ontvang je tijdelijk een vervangend apparaat. En dat is volledig kosteloos. Dat betekent dus geen extra onverwachte kosten die je wel kan krijgen als de computer jouw eigendom is. En daarnaast: bij het kopen van een computer zorgt de snelheid van de huidige technologische ontwikkeling voor zeer snelle veroudering. Een van de beste voordelen van het leasen van computers ten opzichte van kopen, is de mogelijkheid om bij te blijven met de nieuwste technologie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist