LG Televisie

kunstwerk in hedendaags interieur

De manier waarop mensen TV kijken is drastisch veranderd sinds het medium voor het eerst op het toneel verscheen in de jaren veertig en vijftig en de manier van het genieten van entertainment veranderde voor altijd. Door de jaren heen is TV-technologie geleidelijk vooruitgegaan. In de jaren zestig arriveerde TV in kleur, gevolgd door kabel in de jaren ’70. TV’s zagen eruit als enorme vierkante dozen, of als een totaal infotainmentsysteem. In 1997 verscheen de eerste flatscreen-TV gevolgd door de eerste led TV in 2009. Een revolutie in de TV-wereld.

En daar stopt het niet, anno 2022 is een TV niet meer alleen bestemd voor het kijken naar films en series. LG Electronics maakt van de televisie een echt kunstwerk voor in je interieur. Waar TV’s voorheen vooral een doorn in het oog waren van interieur- en designliefhebbers, is het nu een pronkstuk. Een object om trots op te zijn dat je interieur aanvult en zelfs compleet maakt. 

De LG Objet TV’s zijn hier een goed voorbeeld van. Het design van de Posé en Easel ziet er van alle kanten prachtig uit, en past daarom naadloos bij elk interieur. Het minimalistische ontwerp van de LG Objet Posé OLED-TV draagt ​​zijn gebogen, gedempte beige canvasachtige behuizing op vier dunne en slanke poten, waardoor het eruit ziet als een schilderij. De Posé is omlijst met een neutrale beige stof, zacht om te zien en om aan te raken. De achterkant biedt ruimte voor boeken, tijdschriften en vinyl. Het kabelbeheersysteem helpt om alles schoon en netjes te houden, wat bijdraagt ​​aan de elegantie en minimalisme van het interieur.  Als de TV niet wordt gebruikt kan het dienen als canvas, NFT-display of zelfs als klok.

De LG Easel heeft op haar beurt een veelzijdig ontwerp met unieke schildersezel-geïnspireerde ontwerp met canvas cover van premium textielmerk Kvadrat. De OLED-TV is hiermee een kunstwerk en transformeert de ruimte. Het Canvas is te personaliseren door er een kunstwerk van te maken, een waar pronkstuk voor een huiskamer. Het Canvas doek is in hoogte te verstellen met de afstandsbediening en de Gallery Mode maakt van elk moment een meesterwerk met natuurlijke en minimalistische video's, om van te genieten als je geen TV kijkt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist