Het juiste internet en TV-abonnement

4 tips voor het kiezen van het juiste

Ben je van plan om over te stappen van provider voor internet en televisie? Of ga je op jezelf wonen en sluit je voor het eerst een internet- en tv-abonnement af? Het is dan belangrijk om met een aantal aspecten rekening te houden. Bijvoorbeeld met de keuze voor een pakket dat perfect is afgestemd op je eigen internetgebruik en kijkgedrag. Om je de beste keuze te laten maken voor het juiste internet en TV-abonnement, volgen hier 4 tips.

1. Kies voor een combinatiepakket
De eerste tip is om de keuze te maken voor een combinatiepakket. Dat betekent dat je in dit geval een TV abonnement afsluit met internet. Het is namelijk voordeliger en overzichtelijker om een internetabonnement te combineren met een abonnement voor televisie. Zo kan je wanneer je wil op elk moment online gaan of relaxt televisie kijken. Bij de keuze voor een combinatiepakket zijn er meerdere opties beschikbaar. Zo zit er verschil in de internetsnelheid tussen de abonnementen en daarmee verschilt de prijs per optie uiteraard eveneens.

2. Kijk naar de benodigde internetsnelheid
Het internetgebruik is in ieder huishouden anders en bij de een is er minder snelheid nodig dan bij de ander. Ben je bijvoorbeeld alleen en gebruik je internet vooral om te surfen of om series te streamen dan volstaat 50 Mbit/s aan internetsnelheid. Is er sprake van een huishouden waar meerdere personen vaak tegelijkertijd online zijn en gamen dan is 100 Mbit/s aan te raden.

3. Kies voor glasvezel internet voor topsnelheid
Wil je het beste van het beste als het gaat om de snelheid van internet dan is het aan te raden om voor glasvezelinternet te kiezen. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om een glasvezel internet en TV abonnement te nemen. Twijfel je of je wel topsnelheid nodig hebt? Bekijk dan meer uitleg en ontdek hoe snel internet je echt nodig hebt.

4. Kijk welke extra televisiezenders je wilt
Providers bieden de gelegenheid om naast een standaardpakket met televisiezender extra zenders te kiezen. Het is bijvoorbeeld onder sportliefhebbers populair om sportzenders te nemen, zoals ESPN (voorheen Fox Sports). Je hebt dan onder meer toegang tot het kijken van voetbalwedstrijden in de Eredivisie. Houd je meer van het kijken naar films? In dat geval is het mogelijk om bij je internet- en televisie-abonnement de keuze te maken voor een filmzender. Daarmee kijk je naar allerlei films uit de meest uiteenlopende genres.
  

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist