TV BED

Het Luxe bed met geïntegreerde TV

Tv kijken in bed is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Het probleem is echter vaak om een geschikte plaats te vinden voor de TV, zonder dat het een storend element is in de omgeving waar het zich in bevindt. TV BED heeft dat probleem ondervangen en biedt dè ultieme oplossing door een flatscreen tv op unieke wijze te integreren in het  slimline ontworpen voetbord van het bed. Met slechts één druk op de knop verschijnt de flatscreen vanuit zijn verborgen ruimte en kan vanuit een ideale kijkpositie genoten worden van het favoriete programma.In samenwerking met top ontwerpers en de beste technologen is een complete collectie TV Bedden ontworpen om iedere omgeving om te toveren in een luxe suite. Van romantisch klassiek tot trendy modern, het onderscheidend design maakt dat het handgemaakte TV Bed past in elke omgeving en voldoet aan de hoogste standaard.

De stijlvol ontworpen collectie TVBedden van Lifestyle bedding omvat een zestal TVBedden in verschillen dedesigns en is verkrijgbaar in 5 standaard, in hoogwaardig leder uitgevoerde, kleuren. In de voet van het bed bevindt zich de uiterst stille TV lift die ervoor zorgt dat de geïntegreerde 26 inch Lcd TV in een handomdraai en op magische wijze tevoorschijn wordt getoverd. Het compartiment aan de zijkant van het TVBed biedt alle ruimte en aansluit mogelijkheden voor de dvd-speler, satelliet tuner of game console. De 3 verschillende afmetingen waarin het TVBed te verkrijgen is maken dit bed geschikt voor ieder formaat slaapkamer.

De collectie van volledig bijpassende nachtkastjes sluit naadloos aan op het gekozen TVBed en maken de slaapopstelling tot een ideaal geheel. Ook hiervoor worden enkel de beste materialen toegepast. De nachtkastjes zijn onder andere uitgevoerd met hetzelfde hoogwaardige kwaliteitsleder, matglazen ingelegde glasplaten en geruisloze ladegeleiders.

Het Lifestyle bedding TVBed is verkrijgbaar bij de betere beddenspeciaalzaak en vrijwel volledig aan te passen op de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. Omdat de keuze voor een bedbodem en/of matras nu eenmaal sterk afhankelijk zijn van persoonlijke behoeften heeft Lifestyle bedding het TVBed zo samengesteld dat in principe iedere bodem in het TVBed kan worden toegepast. Van vaste bodem tot waterbed, de lokale beddenspecialist kan perfect voorlichting geven over de mogelijkheden die het beste bij de persoonlijke wensen en het gekozen TVBed passen.

Kijk voor meer informatie op https://www.lifestylebedding.eu.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV Bed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist