5 dingen die niet mogen ontbreken

in jouw thuiswerkplek

 

Het is iedereen inmiddels bekend dat thuiswerken tegenwoordig een normale gang van zaken is. Sinds het begin van de corona pandemie zijn we er allemaal achter gekomen dat werken van huis eigenlijk eenvoudiger is dan we op voorhand dachten. Werken in je eigen ruimte zonder het geratel van collega’s en het gebruik maken van je eigen toilet zijn dingen  waar we inmiddels niet meer zonder kunnen. Daarbij heb je volledig de eigen keuze wat betreft de inrichting van dit ‘thuiskantoor’. Om jou hier de nodige inspiratie voor te geven, vertellen we je in dit artikel over 5 accessoires die absoluut niet mogen ontbreken in jouw thuiswerkplek

 

  1. Een fijn bureau

De meeste mensen werken het beste achter een bureau. Hierin is het van belang dat je de goede werkhouding aanneemt. Te hoge of te lage bureaus zijn funest voor jouw rug en houding, waardoor het handig is een verstelbaar bureau aan te schaffen. Dit geeft jou de mogelijkheid het bureau zo in te stellen dat het voor jou het fijnste werkt. Er is ook de optie voor een zogenoemd zit-sta bureau. Veel mensen vinden het namelijk fijn om staan en zitten af te wisselen. Zo’n zit-sta bureau geeft mogelijkheden voor beiden. Zo kan je zelf bepalen wanneer je de benen even wilt strekken of juist even wilt neerploffen. 

  1. Goede Wifi

Er is één onderdeel dat elke thuiswerkplek nodig heeft. We hebben het uiteraard over een goede internetverbinding. Het is zaak dat de Wifi goed werkt, zodat je jouw werk zonder haperingen uit kan voeren. Het bekijken van video’s of het surfen op het web vereist nu eenmaal goed internet. Dit geldt natuurlijk helemaal als jij per dag de nodige calls hebt. Het staat vrij onprofessioneel als jij midden in een online vergadering zit, terwijl jouw beeld en geluid vaak hapert. Uiteraard vervelend omdat je iemand niet kan verstaan, maar ook zeker omdat je bepaalde cruciale informatie kunt missen. 

  1. De printer

Het derde accessoire in deze lijst is de printer. We hebben allemaal wel eens in de situatie gezeten dat er enige haast geboden is met het uitprinten van een document, terwijl je zelf helemaal geen printer in huis hebt. Voor je het wist stond je weer bij de buren of je vrienden op zolder om toch dat ene document uit te kunnen printen. Ongeacht of je de printer nu veel of weinig gebruikt, het is typisch zo’n accessoire dat je gewoon wilt hebben. Is het niet voor zakelijk gebruik, dan wel voor persoonlijke dingen. Want hoe ga je anders dat sinterklaasgedicht van binnenkort uitprinten?

  1. De laptopstandaard

Het overgrote deel van de mensen werkt met een laptop. Een handige en kleine computer die amper ruimte inneemt, terwijl je hem overal mee naartoe kunt nemen. Zeker als we dit vergelijken met de computers van vroeger. Het komt echter regelmatig voor dat je merkt dat jouw houding tijdens het werken achter de laptop niet goed is. Je herkent vast wel dat je hoofd altijd naar voren is gebogen, waarbij je enigszins naar beneden kijkt. De oplossing hiervoor is het gebruik maken van een laptopstandaard. Op die manier zet je de laptop iets schuiner, waardoor je eigenlijk gewoon naar voren kijkt. Een erg simpele oplossing voor iets dat je op de lange termijn problemen met betrekking tot de gezondheid kan opleveren. 

  1. Een goede bureaustoel

Het slaat uiteraard enigszins aan bij het bureau, maar een goede bureaustoel mag ook absoluut niet ontbreken in jouw kantoor. Je kunt er voor kiezen een stoel uit de keuken boven te zetten. Echter zul je er snel genoeg achter komen dat deze stoel na een uurtje niet meer zo comfortabel zit. Een goede bureaustoel is hiervoor de perfecte oplossing. Deze kun je dusdanig verstellen, waardoor jij urenlang achter elkaar comfortabel zit. Je kunt zelfs meerdere onderdelen van de bureaustoel aanpassen. Buiten de rugleuning, kun je namelijk ook het zitvlak en de armsteunen aanpassen naar de voor jou perfecte houding. 

Genieten van een werkdag
Na het lezen van dit artikel weet je aan welke accessoires het in jouw thuiswerkplek niet mag ontbreken. Nu we toch weten dat we in de toekomst met enige regelmaat thuis zullen werken, is het slim dit maar direct op een goede manier te doen. Waarom zou je het jezelf onaangenaam maken als je zoveel tijd per dag in de thuiswerkplek besteed? Zorg er daarom voor dat je voorzien bent van de bovenstaande accessoires en geniet van dat beetje extra.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist