Maatwerk

Alles is mogelijk

 

Als u uw interieur wilt veranderen, of wilt inrichten kunt u naar een meubelboulevard gaan om meubels te zoeken die voldoen aan de stijl van u en uw huis. Hier staat echter niet altijd precies bij wat u zoekt en iedereen heeft de mogelijkheid om deze te kopen waardoor het niet meer origineel is.

Natuurlijk is er niets mis mee, maar heeft u ook ooit nagedacht over andere opties?

Een andere optie is Maatwerk. Hiermee kunt u, door een specialist: meubelmaker of interieurbouwer, meubels laten maken naar uw eigen stijl en wensen. Een van de voordelen is dat dit heel origineel is. Ook heeft het als voordeel dat u niet meer eindeloos woonboulevards af hoeft te struinen op zoek naar een meubel dat precies in uw smaak valt. De specialist ontwerpt de meubels precies naar uw smaakt en zorgt dat het precies in de stijl van uw huis past.

Maatwerk bied u heel veel verschillende mogelijkheden, waar u gebruik van kunt maken bij het (her)inrichten van uw huis. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen kamermeubels laten maken. Zoals tafels en tv kasten. Ook dit gebeurd natuurlijk geheel in eigen smaakt. Ten tweede is het mogelijk om gehele garderobe kasten of inloopkasten laten ontwerpen. U kunt namelijk, bij het inrichten van uw slaapkamer een mooie kledingkast kopen, maar dit is niet altijd het meest originele idee. En stel dat u graag een inloop kast wilt? Die zijn niet standaard verkrijgbaar. Dan komen we bij het volgende voordeel: als u optimaal uw ruimte wil benutten, dat komt een maatwerker ook heel goed van pas. Stel dat u een schuin dak heeft, een specialist voor maatwerk kan hier een oplossing voor bedenken en uitwerken terwijl deze kasten niet zomaar verkrijgbaar zijn. Deze worden dan vanzelfsprekend ook door deze zelfde specialist in uw huis ingebouwd.

 

Een derde, gave mogelijkheid is dat u een gehele ‘kamer en suite’ laat maken in uw huis. Het mooie aan dit product is dat het heel origineel is en op meerdere manieren heel functioneel kan zijn. Een laatste voorbeeld is het laten maken van tuinmeubelen op maat, hiermee kunt u uw tuin een heel

stuk opfrissen. Hier kunt u meer over lezen in het artikel ‘tuinmeubelen op maat’

Een bedstede is een wantbetimmering, meestal in de vorm van een kast. In de 19e eeuw werd deze vel gebruikt als slaapplaats. Nu komen deze helemaal terug! Voor kinderkamers is dit een heel leuk en knus idee. Het ziet het heel gezellig uit en het kan ook gebruikt worden voor een leuke speelplaats voor kinderen.

Voor meer informatie over bedsteden hebben wij een leuk artikel gemaakt.

Er zijn zoals u kunt lezen heel veel verschillende manieren en materialen betreft maatwerk. Zo zijn er heel veel verschillende soorten hout waarmee u iets kunt laten maken. Er zijn ook heel bijzondere maatwerk opties. Zo kunt u bijvoorbeeld een meubel laten maken, van hout afkomstig uit eigen tuin.

Het grote voordeel van maatwerk is, dat u uw eigen wensen en gedachten helemaal kunt omzetten naar een eindproduct. Door het professionele oog van de meubelmaker past dit dan helemaal bij uw eigen huis of tuin. U kunt daarna samen met de meubelmaker tot een prijs komen.

Op onze site ziet u al vele ideeën staan. Maar er gaat niets boven professioneel advies. De laatste tijd hoort u steeds meer over fraude en vervelende samenwerkingen tussen bedrijven in de bouw en hun klanten. Als u zeker wilt weten dat u goed wordt geholpen, biedt wonenwonen.nl u een 5-sterrenspecialist aan. dit zijn bedrijven die geselecteerd zijn op hun goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Deze bedrijven zijn te herkennen aan het 5-sterrenspecialistenlogo.

Als er toch iets misgaat staat de specialist meteen voor u klaar om het probleem zo goed mogelijk samen op te lossen. De 5-sterrenspecialist geeft u ouderwets persoonlijk en professioneel advies.

Op de site van wonenwonen.nl kunt u een lijst vinden van bedrijven die door ons geselecteerd zijn als 5-sterrenspecialist. Hier kunt u ook een 5-sterrenspecialist vinden bij u in de buurt.

Met dank aan Loïs Verkooijen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist