Tuinmeubelen op maat

De zomer komt er aan

Het is natuurlijk altijd heerlijk om buiten te zitten, zeker in de zomer. Wat is er nu beter dan lekker in de tuinstoelen achterover te hangen. Met uw gezicht in het zonnetje. De eerste blaadjes groeien al weer aan de bomen en het zonnetje breekt af en toe weer door. De tuinmeubelen kunnen weer naar buiten en u wilt misschien de sfeer een beetje veranderen.

Maar hoe begint u hieraan?
Elk huis heeft een rustige plek, waar iedereen graag is om even rust te nemen. Dit kan voor iedereen een andere plek zijn. Maar meestal speelt de tuin wel een grote rol in deze rustige plekken. Een goed tuinmeubel kan de hele sfeer veranderen. Zeker na de winter bent u misschien wel toe aan een nieuwe frisse look voor uw tuin. Maar er zijn zo veel verschillende mogelijkheden.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heel modern stukje tuin. Strakke, moderne meubelen met een strak stukje grasveld. Dit is makkelijk te onderhouden en vergt niet zo veel tijd.Zo hebben merken als Borek dit voorjaar een aantal leuke nieuwe tuinmeubelen in moderne stijl. Ook Bleeze heeft een nieuw assortiment met mooie moderne loungebanken en stoelen.

Een andere mogelijkheid zijn de landelijke tuinen.
In deze tuin komt u heerlijk tot rust tussen de vele planten en bloemen en de speelse zitplekken. De natuur bied u de rust die u nodig heeft. Ook de warme kleuren brengen u sfeer en rust. De landelijke stijl is chique, warm en stijlvol. Zo heeft Nova het mooie hillhouten tuinset. Dit past precies in de sfeer van uw landelijke stijl. Ook RIETVELD heeft mooie landelijke tuinmeubelen.

Zoals u ziet zijn er heel veel mogelijkheden om uw tuin mee in te richten. Van klassiek tot heel modern. U snapt dat hierdoor het maken van een keuze erg lastig kan worden. Want een klassiek meubel past niet in een moderne tuin, of wel? Stel dat u een heel mooi meubel in uw hoofd heeft, maar het nergens kunt vinden. Of u bent op zoek naar een klassiek meubel, voor in uw landelijke tuin. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, zijn er gelukkig nog andere opties. Dan biedt wonenwonen.nl u maatwerk aan.

Met maatwerk kunt u uw product op maat laten maken door een specialist.
Het voordeel aan maatwerk is dat het geheel gemaakt wordt naar uw gedachten en uw smaak en stijl. Er zijn heel veel verschillende manieren en materialen betreft maatwerk. Zo zijn er veel verschillende soorten hout waarmee u iets kunt laten maken. Maar er zijn ook speciale maatwerkopties. Een voorbeeld hiervan is dat u meubels laat maken van materialen die uit uw eigen tuin komen. Andere voordelen zijn dat met maatwerk uw eigen wensen om worden gezet in echte producten en dat u samen met de meubelmaker tot een prijs kunt komen. Ook past het product dan helemaal bij de sfeer van uw tuin, door het professionele oog van de meubelmaker.

Op de site wonenwonen.nl ziet u al veel ideeën staan. Maar er gaat niets boven professioneel en persoonlijk advies. Daarom biedt wonenwonen.nl u een 5 sterrenspecialist aan. Een 5-sterrenspecialist biedt u ouderwetse service en vakkennis. 5-sterrenspecialisten zijn bedrijven die door ons geselecteerd zijn, omdat zij u kunnen voorzien van Goed advies, vakmanschap,  kwaliteit, service en garantie. En als er toch iets mis gaat, staat de 5-sterrenspecialist meteen voor u klaar om het goed op te lossen. Een 5-sterrenspecialist kan u persoonlijk advies geven over wat het beste in uw smaak en in uw tuin past. Zij gaan dit dan voor u maken. Op de site van wonenwonen.nl ziet u een lijst van bedrijven die door ons geselecteerd zijn als 5-sterrenspecialist en kunt u een 5-sterrenspecialist vinden bij u in de buurt.

Met dank aan Loïs Verkooijen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist