Bedden

De laatste slaapkamertrends

Vind stijlen in

Bedden om uitgerust weer op te staan

Het nut van een goede nachtrust staat voor iedereen als een paal boven water. Toch slaapt ruim 40% van de mensen niet goed. Dit komt voor een groot gedeelte doordat men slaapt op verkeerde bedden. Het lichaam van een man verschilt van dat van een vrouw. Toch slapen man en vrouw vaak naast elkaar op het zelfde bed. Iedereen snapt dat je met schoenmaat 43 geen schoenen met maat 38 aan trekt. Wat voor schoenen geldt, geldt echter ook voor bedden. Dat is toch raar? Een lang en dun persoon is gebaat bij een ander soort bed, dan iemand die kort en gezet is.

Verschillende soorten bedden

Er zijn veel verschillende soorten bedden. De laatste jaren zijn boxsprings erg in opmars geraakt. Boxsprings worden ook wel een hotelbedden genoemd, doordat je ze vaak in hotels tegenkomt. Het zijn comfortabele, ventilerende bedden. Vaak zijn de hoofd- en voedborden gehaal naar wens te bekleden. Een ander veel voorkomend slaapsysteem is een lattenbodem, waarop een matras geplaatst wordt. De lattenboden zorgt er voor dat het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt, zodat het lichaam optimale ondersteuning krijgt. De matrassen zijn ook weer onder te verdelen in verschillende soorten. Zo zijn er matrassen, die gemaakt zijn van schuim. Pocketmatrassen zijn voorzien van afzonderlijk verpakte veren. Hierdoor kan iedere veer afzonderlijk reageren op het lichaam. Sommige fabrikanten gebruiken dierlijke materialen als veren of paardenhaar om de matrassen te vullen. Door de verschillende lattenbodems met matrassen te combineren, ontstaan er legio mogelijkheden om tot het juiste bed te komen. Een ledikant dient over het algemeen bedoeld om een bepaalde stijl in de slaapkamer te creëren. Vervolgens is hier weer een bodem en matras in te plaatsen.

Vind het juiste bed bij een specialist

Een 5 Sterrenspecialist kan u helpen bij het binden van het juiste bed. Zaken als gewicht, lengte en slaaphouding spelen een belangrijke rol. Door al uw persoonlijke eigenschappen in kaart te brengen, kan het juiste slaapsysteem gekozen worden. Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom verkopen 5 Sterrenspecialisten alleen bedden van top fabrikanten. Bedden die niet alleen garant staan voor een goede nachtrust, maar er door een ruime keuze in afwerkingsmogelijkheden ook nog eens goed uit zien.

 

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*