SieMatic S2

35 jaar avant-gardistisch

Ware luxe wordt niet gedefinieerd door getallen, maar door ervaringen. Waar alles met elkaar verbonden lijkt in een hogere harmonie, ontstaat een speciale magie, zichtbaar en onzichtbaar. Achter de elegante fronten van de bovenkasten in geborsteld goudbrons aluminium maakt het bekroonde MultiMatic interieursysteem slim gebruik van de opbergruimte. De hoge kasten rechts, in donker gevlamd notenhout, bieden plaats aan de keukenapparaten en op de hoek staat de SieMatic SecretSpace hoge kast, die een absoluut hoogtepunt is door de combinatie van esthetiek en innovatieve functionaliteit. Het eiland in het midden van de kamer, is uitgevoerd in een van de 2.050 tinten van het SieMatice IndividualColourSystem in een zijdematte afwerking, het is de plek waar wordt gekookt en de favoriete eettafel voor het gezin. Het fantasierijke kleurenschema in deze keukenruimte getuigt van de gedurfdheid van contrasten, terwijl het goudbrons als verbindend element fungeert in dit prachtige kleurenpalet.

35 jaar avant-gardistisch: de nieuwe SieMatic S2.
SieMatic heeft herhaaldelijk blijk gegeven van zijn pioniersgeest met verrassende ontwikkelingen en normen, die een standaard in de keuken zijn geworden. Het DNA van de SieMatic S2 zijn de ergonomisch perfecte horizontale en verticale greeplijsten tussen de werkbladen en laden of tussen de hoge kasten, die het lijnenspel van de keuken benadrukken en waar je in grijpt om kasten en laden te openen. Hier zijn ze geanodiseerd in goudbrons, net als de metalen kastelementen en fronten, zo geven zij de keuken een luxueus en huiselijk karakter. Ze kunnen echter ook in andere metaaltinten of lakkleuren worden gekozen om te harmoniëren of te contrasteren met de frontuitvoering.

De speciale SieMatic StoneDesign werkbladen, op het wandgedeelte in slechts 1 cm optiek en op het eiland 10 cm dik, zijn gemaakt van het warmwitte en slijtvaste Atalaia super blanco ceramic. De zorgvuldig in verstek uitgevoerde hoeken van de keukenfronten en zijwanden benadrukken de kwaliteit en luxe van het design en het perfecte vakmanschap. Samen met de hoogwaardige materialen en de speciale SieMatic glazen vitrines met spiegelachterwand, in de metaal- en lakkleuren van de keuken, geven ze de S2 een compleet nieuwe, nog uitnodigendere uitstraling.

Een uitdrukking van uitmuntendheid
Met zijn opvallende schoonheid combineert de nieuwe generatie SieMatic S2 het zichtbare met het onzichtbare in een spectaculair design tot een nieuw icoon van stille luxe, een subliem statussymbool dat veel meer is dan de som der delen. In een magisch samenspel van interieur en exterieur vertelt elk detail een fascinerend verhaal van functionele hoogstandjes en minutieus vakmanschap. Indien gewenst kan de keukenapparatuur ook worden verborgen in stijlvolle kasten of achter vouwbare schuifdeuren, of kan een verschuifbaar eilandwerkblad een kookplaat of een spoelbak volledig verbergen. Uitgeschoven wordt het een praktische bar om aan te kunnen zitten. De nieuwe S2 biedt bijna onbeperkte mogelijkheden om aan de wensen van zijn gebruikers te voldoen.

Zichtbaar en onzichtbaar - de SieMatic S2 beperkt de ruimte tot het essentiële. Draaibare keukenmeubelen en laden kunnen onzichtbaar worden geïntegreerd, terwijl in deze keuken de geraffineerde combinatie van titanium satijn aluminium, storm gris ceramic en donker gevlamd walnoot fineer slechts één zichtbaar voorbeeld is van een spannend palet van verfijnde materialen en zorgvuldig geselecteerde kleuren. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist