Van droombestemming naar badkamerstijl

met Villeroy & Boch

Laat je inspireren door de cultuur, kleuren en materialen van jouw droombestemming, zoals het blauwe Santorini of het kleurrijke Marrakesh.De moderne, full colour wastafels uit de Loop & Friends collectie zijn er in drie vormen en in glanzend of mat wit, in een zachte beige tint Almond, in krachtig mat zwart Ebony of het toegankelijke Graphite, een mat grijze tint

Ze kunnen met bijpassende kranen geplaatst worden op een mooie houten plank of marmeren blad of voor meer opbergruimte op een meubel uit de Finion, Collaro en Legato collectie. De bijpassende, half vrijstaande baden zijn comfortabel en hebben een tijdloos design. Met Colour on Demand kan de buitenzijde van het bad worden uitgevoerd in elke gewenste kleur. Tover zo je badkamer om tot jouw eigen droombestemming! 

Kijk voor meer informatie op https://www.villeroy-boch.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist