Memento 2.0 collectie

van Villeroy & Boch

Strak, modern en stoer; dat is de populair Memento 2.0 collectie van Villeroy & Boch. De Memento 2.0 wastafels zijn gemaakt van het innovatieve materiaal TitanCeram: dit is zeer sterk waardoor de wastafels jarenlang mooi blijven. Ook maakt dit materiaal het mogelijk om de wastafels een modern design te geven met dunne wanden en strakke contouren

Het bijpassende toilet en bidet zijn qua vormgeving afgestemd op de rechthoekige wastafels en zijn daarmee echte design objecten in de badkamer. Het toilet is uitgerust met DirectFlush technologie voor een snelle en grondige reiniging. De wandwastafels zijn optioneel verkrijgbaar met handdoekhouders. Alle modellen kunnen perfect gecombineerd worden met de moderne meubels uit de Finion en Legato collecties.

Matte tinten
De Memento collectie biedt naast de klassieke kleur White Alpin ook nieuwe matte tinten. Zo is er mat zwart (Ebony), mat wit (Stone White) en mat grijs (Graphite). De klassieke kleuren zijn beschikbaar met CeramicPlus afwerking, voor een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De matte tinten hebben bovendien nog een TitanGlaze glazuur voor een kras- en slagvast oppervlak en waarmee de slijtbestendigheid van het glazuur wordt verhoogd.

Veelzijdige collecties en buitengewoon design
De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. Met de badkamerplanner wordt de badkamer van de eerste tot de laatste stap gepland. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

Kijk voor meer informatie op https://www.villeroy-boch.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist