Detremmerie badkamers

Nieuwe kleur Sand

Detremmerie weet telkens de markt te verrassen en  verwelkomt met enthousiasme de kleur sand in zijn uitgebreide assortiment. De toevoeging van de kunststof (09) en mat gelakte (79) zandkleuren verrijken de mogelijkheden voor eigentijdse interieurontwerpen en bieden nog meer vrijheid om de badkamer van je dromen te realiseren.

Deze subtiele kleuren hebben hun stempel gedrukt op moderne interieurs en vormen nu een onmisbaar element in Detremmerie's collectie. De kunststof kleur, verkrijgbaar in de kasten van zowel de Mystery- als No Limit reeksen, biedt een veelzijdige keuze voor wie op zoek is naar verfijnde elegantie. Voor liefhebbers van de mat gelakte uitstraling zijn de reeksen Round, Private Collection, Deluxe en No Limit de ideale keuze.

De opvallende toevoeging  is de mogelijkheid om de keramische wastafel 29 en de baden Thorgan Concrete, Clement Concrete en Nathan te verkrijgen in de prachtige zandkleur. Dit opent de deur naar moeiteloze combinaties van beige-tinten, waardoor het creëren van een gelaagd ton-sur-ton effect binnen handbereik komt.

Detremmerie spoort aan tot creatief denken en biedt de gelegenheid om je eigen No Limit badkamer samen te stellen, waarbij de nieuwe kleuren een geheel nieuwe dimensie van ontwerpkeuzes introduceren. Met deze toevoegingen bewijst Detremmerie opnieuw zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige en eigentijdse badkameroplossingen die aansluiten bij de visie van elke individuele klant.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist