Totem liftdeurhaarden

perfecte combi van open haard en kachel

In zijn nieuwste lijn liftdeurhaarden heeft de Franse haardenontwerper en -producent Totem de gewilde ‘onzichtbare’ liftdeur opnieuw meegenomen. Dankzij deze unieke liftdeur onderscheiden de Totem liftdeurhaarden zich van alle andere liftdeurhaarden die op de markt zijn; de liftdeur met omlijsting is volledig uit het zicht, wanneer de liftdeurhaard functioneert als open haard. Dankzij dit doordachte design is de liftdeurhaard in deze setting dus een originele, karakteristieke, sfeervolle open haard.SFEER EN MILIEU

Met deze liftdeurhaarden gaan gevoel voor sfeer en hart voor het milieu hand in hand. Is de haard open, dan is er volop vuurbeleving dankzij een knapperend, geurig en rustgevend houtvuur. Is de liftdeur dicht en de haard dus gesloten, dan is er sprake van een behaaglijke kachel met een schone verbranding en een hoog rendement. Dus meer warmteafgifte en dat met minder houtverbruik dan in een open haard. Doordat de liftdeur volledig van glas is, blijft het houtvuur evengoed zichtbaar. Dankzij raambeluchting blijft het glas schoon.

DESIGN
Totem levert alle denkbare modellen liftdeurhaarden. Dit betekent dat voor elke ruimte, groot of klein, en voor elke smaak, van nostalgisch tot hypermodern, er een liftdeurhaard is: haarden met één of meer zichtzijden, vlak of bol glas, hanghaarden, doorkijkhaarden voor een scheidingswand of centraal in een woning, haarden geschikt voor inbouw in een natuurstenen schouw, kortom, legio modellen en mogelijkheden. Vanwege dit ongekend ruime assortiment, de hoogwaardige kwaliteit en de betrouwbaarheid is Totem ook erg geliefd bij architecten. Diverse haarden lenen zich voor bijzondere en gewaagde projecten, waardoor ontwerpers hun artistieke plannen kunnen realiseren.

VEILIGHEID
De liftdeur kan eenvoudig omhoog of omlaag worden geschoven. Is hij dicht, dan is er geen kans op wegspattende vonken; veilig wanneer de eigenaar even weg moet of wil gaan slapen. Met het oog op duurzaamheid en warmtecomfort zijn de stookvloer en de achterwand van de haard bekleed met authentieke, hittebestendige chamottestenen. Alle Totem liftdeurhaarden zijn degelijke en duurzame producten, die voldoen aan de hoogste eisen vanuit de markt en aan alle vereiste Europese normen.

PIERRES D’HENRI
Pierres d’Henri bv is fabrikant en importeur van natuurstenen schouwen, haarden en kachels. Zij importeert onder meer de producten van Totem, waaronder hun liftdeurhaarden. Een flink aantal van deze haarden is te zien in de showroom van Pierres d’Henri aan de Wolvenkoog 5 te Alkmaar (tevens showroom van Haardencentrum Alkmaar). Vanuit deze vestiging bedient Pierres d’Henri rond de vijftig speciaalzaken in Nederland en België.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist