Stack Stoves

onbeberkt samenstellen

De Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design brengen samen een nieuwe serie kachels op de markt: Stack Stoves.

Winnaar van de prestigieuze Duitse Design Plus 2011.
Geselecteerde ADI Design Index 2011.

 

Extra leuk is dat je de kachel zelf kunt samenstellen.

De serie van Stack Stoves bestaat uit negen keramische hout- en pelletkachels met een moderne en tijdloze uitstraling. Er zijn maar liefst zes ronde en drie vierkante modellen. Allemaal in een flink aantal verschillende kleuren en afwerkingen uit te voeren. Wil je bijvoorbeeld een rechthoekige of een vierkante onderkant? En wil je die dan van hout of van keramiek? Stack Stoves stel je helemaal zelf samen!

Stack Stoves bestaan uit verschillende modules die onderling eenvoudig gecombineerd kunnen worden. De kachels zijn naar wens aan te passen door modules toe te voegen. Zo stel je de perfecte haard samen die volledig past bij jouw behoeften en de ruimte waain hij komt te staan.

Ook nog eens milieuvriendelijk

Met de Stack Stoves pas je de kachel eenvoudig aan aan de ruimte waarin hij komt te staan. Op die manier gaat er geen energie onnodig verloren. De kachels van Stack Stoves zijn gemaakt van keramiek en branden ze op hout en pellets, wat ze nog eens extra milieuvriendelijk maakt.

Leuke kleuren

Omdat kleur steeds belanrijker wordt in huis, kun je met deze serie een kachel in huis halen die, zelfs als hij niet brand, geweldig is om naar te kijken!

 

Met dank aan The Art of Fire.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist