Scan 66 serie

Design en innovatie gaan hand in hand

Scan heeft onlangs bewezen dat Design en innovatie hand in hand gaan. De nieuwe unieke lijn houtkachels bestaan uit 4 modellen. De Scan 66-1 is het hangmodel, de Scan 66-2,3 en 4 staan op elk een verschillende voet om de kachel een persoonlijk uiterlijk mee te geven.

Zeer bijzonder voor de haardenbranche is de vormgeving en de techniek. Het zelfsluitende deurmechanisme zorgt er namelijk voor dat de deur altijd in lijn is met de vormgeving van de kachel wat een extra strakke uitstraling geeft. De deurgreep is gemaakt in dezelfde vorm als de kachel en is van gehard glas gemaakt.

Doordat de verdiepte stookbodem van gietijzer voorzien is van een blokken en asvanger van glas is het voor zo mooi en volledig in beeld dat we hier eigenlijk kunnen spreken van de perfecte houtkachel. Het vermogen is 3 tot 7 KW en dat maakt de kachel geschikt voor zowel de kleine als de wat grotere huiskamer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Scan haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist