Harrie Leenders houthaarden

Cylon

Geheel nieuw in het programma van Harrie Leenders houtkachels is Cylon, de slanke en dynamische houthaard met een cilindrische vorm. Kenmerkend voor deze haard is het grote verticale venster dat een spectaculair zicht biedt op het hele vuur.

Deze cilindrische haard is stoer maar tegelijk bescheiden vormgegeven. Naar keuze wordt de haard die is vervaardigd uit staal geleverd in antraciet of zwart.

Omdat de haard draaibaar is, kan men zelf bepalen waar de stralingswarmte moet worden verspreid. De haard is 2 x 60° draaibaar of men kiest voor de variant die helemaal rond kan draaien.

De Cylon is circa 1.30 meter groot en is zowel voor een kleinere en een wat grotere ruimte geschikt.

De haard valt niet alleen op door zijn bijzondere uiterlijk. Het is vooral ook de techniek die hem bijzonder maakt. De keramische branderkamer bevat een door Leenders ontwikkelde draairing die het mogelijk maakt om de haard te laten draaien, ook als hij brandt.
Verder voldoet de haard aan alle normen die gelden in de EU en met een rendement van 80% mag hij best zuinig worden genoemd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist