Harrie Leenders Houthaarden

Doran


Doran is de naam van het nieuwe haardconcept van Harrie Leenders houtkachels. Een  houthaard die is uitgerust met een uniek draaibaar vuurgedeelte waardoor deze een verrassend effect en een eigen karakter heeft.

 

 

De haard valt op door de draaibare brandkamer. Het vuur kan door dit detail worden gedraaid precies naar die plek waar behoefte is aan warmte en gezelligheid, terwijl het boven- en onderstuk van de haard op zijn plek blijft.

 

De natuurlijke afgeronde vormen zorgen voor een stijlvol uiterlijk waarbij de statige haardzuil alle aandacht naar zich toe trekt.

 

De haard is leverbaar in twee verschillende hoogtes met een boven- of achterafvoer waardoor vele plaatsingmogelijkheden ontstaan. Welke combinatie er ook gekozen wordt men is altijd verzekerd van een stijlvol vuurobject in huis dat voor veel warmte en gezelligheid zorgt.

 

Doran is tot in de kleinste details afgewerkt en is leverbaar in verschillende kleurcombinaties en in de maten: 160 cm en 190 cm.


Kijk voor meer informatie op: www.leenders.nl
}Linktekst{/objDealersLink}

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist