Harrie Leenders Haardkachels

Pharos Interior

Deze modern vormgegeven haard geeft het vuur een centrale plek in de kamer. Door een ingenieuze constructie wordt de haard opgehangen aan het plafond. Hierdoor is de Pharos Interior perfect toepasbaar in een grote ruimte voor het ultieme loftgevoel. Toch kan deze haard ook in een kleinere ruimte het loftgevoel teweeg brengen omdat deze naar keuze geheel, gedeeltelijk of niet draaibaar te leveren is.

De buitenmantel is vervaardigd van hoogwaardig gietaluminium, dat licht in gewicht is en zich gemakkelijk laat vormen. Het binnenwerk is van dik plaatstaal en de bodemsteen van keramiek. Het glasplaatje in de deuropening is licht gebogen, dit accentueert de organische vorm van Pharos. De haard is leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

Alle houtkachels van Harrie Leenders zijn getest en goedgekeurd en voorzien van het CE-keurmerk. Ze voldoen aan de strengste kwaliteit- en veiligheidseisen. Pharos Interior is te koop bij een geselecteerd dealernet in Nederland en België.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist