Harrie Leenders haarden

HL serie

De HL serie behoort tot de klassiekers van Harrie Leenders. Deze authentieke houthaarden zijn al 30 jaar in het assortiment. Gedurende deze tijd is het uiterlijk onveranderd gebleven maar de verbrandingstechniek is continu geoptimaliseerd. De haarden zijn onder andere voorzien van een geheel vernieuwd keramisch binnenwerk wat zich uit in een hoog rendement.

HL 2
De HL2 is een compacte haardkachel met groot vermogen. Een doordacht ontwerp dat zelfs beschikt over een kleine houtopslag onderin de haard. Het vuur laat zich leiden door de eenvoudige bediening. De dikke staalmantel maakt de haard onverwoestbaar en geeft hem de typische stoere Leenders look. Voor het hoge rendement zorgt ook de uit 3cm dik keramiek gebouwde branderkamer. Naar wens open en gesloten te gebruiken.

HL2 hanghaard
De HL2 hanghaard wordt, zoals de naam al zegt, aan de muur bevestigd. Klein, compact en verhuisbaar verenigt hij alle voordelen van een staande haard. Een spannende variant van de tijdloze HL serie.

HL4
De grote broer van de HL2. Met evenzoveel slimme kenmerken maar geschikt voor een grotere ruimte. Zoals eenvoudige bediening, een optimaal vuur en natuurlijk de gerenommeerde vormgeving. Ook hier is onderin de haard plaatst voor een flinke voorraad hout. De HL4 beschikt ook over een 4mm dikke staalmantel en een uit 3cm dik keramiek gebouwde branderkamer.

Het ontwerp van de haarden uit de serie HL is van de hand van Harrie Leenders.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist