Harrie Leenders Haarden

Fuga

De Fuga houtkachels vormen een echte familie binnen het Harrie Leenders programma. De haard is meer dan alleen een vuurbron. Het is een meubel dat de omringende ruimte vult met warmte en gezelligheid.Deze houtgestookte haard heeft een afmeting (h x b x d) van 1250 x 650 x 480 mm. Hij kan 2 x 60° of naar keuze zelfs 360° draaien. Zo is er vanuit meerdere plaatsen in huis een goed zicht op het vuur.

Fuga eL is leverbaar in vier verschillende kleuren; zwart, antraciet, rvs en grijs. De vormgeving is ingetogen en er ontstaat een synthese tussen bijzondere details en afgewogen verhoudingen. Het royale venster gaat naadloos over in de licht gebogen mantel en ook de deursluiting en beluchting zijn decent in de haard verwerkt.

Qua techniek is hier sprake van een high-end product dat niets te wensen overlaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist