Harrie leenders haarden

Pharos interior


Bij het Nederlandse familiebedrijf Harrie Leenders draait het al meer dan 25 jaar om vuur, echt vuur wel te verstaan, dat gestookt wordt met hout. Harrie Leenders wordt algemeen erkend als dé Nederlandse pionier op haardengebied. Zijn houtkachels vallen op door hun sobere, evenwichtige en fraaie styling. Als geen ander verstaat hij 'de kunst van het weglaten'. In samenwerking met jonge ontwerpers construeert hij haarden die qua vormgeving het predikaat 'Dutch Design' volledig verdienen. De sfeer van echt vuur kan met niks geëvenaard worden. Dat vuur zich heel goed laat combineren met moderne vormgeving bewijst de haard “Pharos Interior”.

 

Deze moderne organisch vormgegeven haard geeft het vuur een centrale plek in de woonkamer. De haard is meer dan alleen een functionele warmtebron, het is tevens een kunstobject dat aan iedere ruimte een meerwaarde geeft.

 

Pharos Interior valt op door de ruimtelijke vorm. De haard kan door een ingenieuze constructie worden opgehangen aan het plafond en is naar keuze geheel, gedeeltelijk of niet draaibaar.

 

De buitenmantel is vervaardigd van hoogwaardig gietaluminium, dat licht in gewicht is en zich gemakkelijk laat vormen. Het binnenwerk is van dik plaatstaal en de bodemsteen van keramiek. Het glasplaatje in de deuropening is licht gebogen, dit accentueert de organische vorm van Pharos.

 

De haard is leverbaar in verschillende kleurcombinaties en kan op maat worden gemaakt voor diverse kamerhoogten.

 Alle haarden van Harrie Leenders zijn getest en goedgekeurd en voorzien van het CE-keurmerk. Ze voldoen aan de strengste kwaliteit- en veiligheidseisen


Kijk voor meer informatie op: www.leenders.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist