Harrie Leenders haarden

Fuga M


Bij de houtkachels van Harrie Leenders draait het altijd om vuur, dat was vroeger zo en nu nog steeds. Haarden van Harrie Leenders zijn dan ook bijna allemaal voorbestemd om echt klassiekers te worden. Zo ook de moderne haard Fuga M die na een uitgebreide restyling, nu na 15 jaar nog steeds actueel is. Bij Fuga M is vuur het middelpunt. Door de brede gebogen ruit en de draaibare voet heeft men altijd zicht op het vuur.

 

 

Jos Muller is verantwoordelijk voor het design van deze eyecatcher in ieder interieur. Een product dat zo puur is vormgegeven en waarbij het vuur zorgt voor de finishing touch. Opvallend functie-element bij deze haard is de draaibare voet, zeker bij de uitvoering op gas is dit uniek. De haard is leverbaar op hout en gas.

Fuga M is niet alleen een interieurobject, het is een echte warmtebron in iedere huiskamer of serre. De slimme techniek zorgt voor een perfecte verbranding. Onlangs onderging de haard een aantal technische verbeteringen. Wanneer Fuga M een maatje te groot is, biedt zijn kleine broertje Fuga S als kleinere variant een oplossing.

 

Voor de afwerking kan worden gekozen uit 6 verschillende kleuren.

 

Alle haarden van Harrie Leenders zijn getest en goedgekeurd en voorzien van het CE-keurmerk. Ze voldoen aan de strengste kwaliteit- en veiligheidseisen.

Kijk voor meer informatie op: www.leenders.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist