Dik Geurts wandhaarden

Yuna

Dik Geurts Haardkachels B.V. introduceerde op Batibouw 2010 een nieuwe wandhaard dat, met de lage capaciteit en de beperkte ruimte die het in beslag neemt, uitstekend geschikt is voor de moderne kleine woning.De nieuwe Yuna haard van Dik Geurts is een waardevolle toevoeging aan het reeds brede assortiment houtkachels van Dik Geurts. Doordat deze designhaard aan de wand gemonteerd wordt neemt de haard een beperkte ruimte in beslag. Tezamen met de lage capaciteit van de haard, maakt dit de Yuna uitstekend geschikt voor kleinere woonruimtes. De Yuna kan tevens geleverd worden met gesloten verbranding wat betekent dat het ook geplaatst kan worden in de moderne kierdichte woningen. Kortom, met de Yuna speelt Dik Geurts in op de behoeften van de moderne woning.

De kwaliteit van de Yuna is zoals men dat van Dik Geurts gewend is. De haard behaalt een zeer hoog rendement en heeft een schone verbranding. Daarnaast maakt het hoogwaardige materiaal dat gebruikt is de Yuna tot een duurzame haard. De Yuna wordt compleet geleverd, inclusief een deel van de benodigde rookgas afvoermaterialen. Doordat de haard enkel tegen de wand gemonteerd dient te worden is de haard eenvoudig te plaatsen. De Yuna is verkrijgbaar vanaf € 3.485,- inclusief BTW.

Dik Geurts is al bijna 30 jaar een begrip op het gebied van handgemaakte haardkachels in binnen- en buitenland. De haarden kenmerken zich door een uniek design en een zeer
hoge kwaliteit. Alle modellen worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Van trendy designhaarden tot fraaie klassieke haarden. De kachels van Dik Geurts staan gegarandeerd voor warmte, sfeer en comfort.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dik Geurts haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist