Dik geurts Houtkachels

Tor en Kalle


Dik Geurts wordt al meer dan 25 jaar geroemd om haar assortiment eigenzinnige  vrijstaande houtkachels en houtgestookte inbouwhaarden. Aan dit assortiment worden nu twee nieuwe vrijstaande houtkachels toegevoegd. De compacte Tor met een bijzonder uiterlijk en de vrijstaande houtkachel Kalle die vanuit 3 zijden zicht biedt op het schitterende houtvuur.

 

Net als de huidige vrijstaande houtkachels vallen de twee nieuwkomers op door het eigenzinnige ontwerp en de robuuste uitstraling. Alle Dik Geurts kachels worden met passie ontworpen en met liefde voor het ambacht eigenhandig vervaardigd. De Dik Geurts houtgestookte haarden en kachels hebben een lage emissie en een hoog rendement en zijn overigens CE- en DIN+ goedgekeurd. Dat is goed voor u en uw omgeving. 

 

 

 

 

Met de vrijstaande haard Kalle kunt u voortaan optimaal genieten van het vuur. Doordat de kachel aan zowel de voor- als zijkanten is voorzien van ruiten heeft u vanuit elke hoek in de kamer een optimaal zicht op het houtvuur. Door de perfecte verbranding blijven de drie ruiten van de Kalle echt schoon. Kalle is standaard leverbaar in antraciet en kan optioneel worden geleverd met een bijpassende houtbak op wieltjes die onder de kachel kan worden gerold
.

 


Kijk voor meer informatie op: www.geurts.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dik Geurts haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist