De Woody van Helex

Stoere strakke houtkachel

Helex heeft het weer voor elkaar. Met de Woody heeft. Helex een stoere strakke houtkachel gelanceert die leverbaar is in zowel 6 als 8 Kw. Dus als u van strak houdt is de Woody perfect voor u.  Ondanks zijn strakke uiterlijk kan deze kachel ook prima in een wat klassieker interieur.

Er is voor de buitenwand van de Woody, gebruik gemaakt van 5 mm dik staal en is daardoor zeer duurzaam. Ook zal dit dikke materiaal lang zijn warmte vasthouden. U stookt de Woody op een dichte bodem en dus op de asresten van een vorig vuur. Dit zal de bodem meer isoleren en een hogere verbrandingstemperatuur in het toestel bewerkstelligen. Een hogere verbrandingstemperatuur, betekend een betere verbranding. Door deze goede verbranding blijven er na het stoken maar een beperkte hoeveelheid asresten over, waardoor u het toestel maar eens in de zoveel tijd hoeft leeg te scheppen. Door het grote glazen raam en zijn wat lagere stand is het vuur optimaal in beeld en kunt u genieten van een prachtig vuur en een romantische sfeer! Wilt u meer weten over Helex, kijk dan eens op de website of informeer bij een van onze 5 sterrenwinkels. Zij zullen u zeker goed kunnen informeren.

Kijk voor meer informatie op https://www.helex.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist