Kalfire introduceert nieuwe gashaarden

voor designliefhebbers

Tijdens de winter groeit de behoefte aan een warm interieur. De haard is dé plek in huis om samen te komen en te genieten van de warmte. Kalfire, Nederlands producent van hoogwaardige gas- en houthaarden, lanceert een serie design gashaarden die sfeer in huis brengen tijdens de donkere dagen.

De haard is vaak het middelpunt van de woonkamer en daarom is het design ervan een belangrijke eigenschap. Met de vier nieuwe Gas Prestige (GP) haarden van Kalfire ervaar je het vuur in de woonkamer op de puurste manier. De gashaarden voegen meer beleving toe aan het interieur dankzij de originele ontwerpen die voor een ruimte op maat gemaakt worden.

Realistisch vlammenspel
De tunnelhaarden van Kalfire hebben een bijzonder ontwerp, waarmee het vuur vanaf beide kanten te aanschouwen is. De tunnelhaard, ook wel doorkijkhaard genoemd, is te integreren in ieder interieur. De nieuwste modellen uit de tunnelserie zijn de GP110/59T en GP110/79T.

De vergrote glasmaten in de twee nieuwe tunnelvarianten creëren een unieke designhaard in zijn formaat, waarbij vanuit elke hoek van de kamer zicht op het vuur is. De prestige haarden beschikken daarnaast over een brandersysteem waarbij het vuur uit de stammen komt. Dit resulteert in een vuurbeleving die nauwelijks van echt houtvuur te onderscheiden is.

“Het vlambeeld van de nieuwe serie gashaarden is gemaakt naar voorbeeld uit de natuur, waardoor je het vuur op zijn puurste manier kunt ervaren”, zegt Beijko van Melick, CEO van Kalfire. “Wij willen mensen verbinden met zichzelf, met elkaar en met duurzaam vuur. Daarom werken wij dagelijks met veel toewijding aan innovatieve oplossingen en designs om onze missie waar te maken.”

Gashaard als roomdivider
Kalfire heeft ook een nieuwe serie roomdividers ontwikkeld. Het voordeel van een haard als roomdivider is dat je hiermee gemakkelijk grotere ruimtes kunt indelen. Ook is het mogelijk om vanuit alle hoeken het vlammenspel te aanschouwen. De nieuwste GP115/75R en GP115/55R zijn voorzien van drie verschillende ‘om de hoek’ opties: naast de standaard achterwand bestaat nu de optie voor een achter- én zijwand (links of rechts). Hiermee wordt het mogelijk om de haard op een hoek te laten uitsteken, bijvoorbeeld in kamers met een L-vormig oppervlak. De vernieuwde optie creëert daardoor een maximale vuurbeleving vanuit meerdere hoeken in de ruimte.

De nieuwe haarden bieden nog meer designmogelijkheden, zoals het integreren van een televisie bij bepaalde haardontwerpen. Er is daarnaast de mogelijkheid tot koppeling met domotica. Afhankelijk van het systeem kan de haard via domotica aan en uit en hoger en lager worden gezet.

De nieuwe haarden zijn reeds erkend met een Iconic Award voor innovatief interieur. Vanaf heden zijn de modellen uit de nieuwe serie beschikbaar bij het netwerk van Kalfire-dealers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist