De Trimline 55XH

Dít is de WOW factor voor jouw interieur

Ben je uitgekeken op een landscape haard? Wil jij juist eens iets anders dan andere? Ben je op zoek naar de wow factor voor je interieur? Zoek dan niet verder! De Trimline 55XH is precies wat jij nodig hebt.

Met deze haard van 1.10 meter hoog hoef je niet meer verder te zoeken naar een eyecatcher. Geniet van de vlammen uit de brandende stammen. Door zijn imposante voorkomen wil je nooit meer een andere haard.

De Trimline 55XH is er als front en als tunneluitvoering. Standaard komt deze haard met onze dubbele Log Burner, waarmee je zeer realistische vlammen creëert. Optioneel kan je kiezen voor een ingebouwd LED bed om een nog betere sfeerervaring te creëren. Daarnaast wordt de Ecomax afstandsbediening meegeleverd en heb je de optie om de Wi-Fi module toe te voegen.

Je kunt deze haard aansluiten op aardgas, maar het is ook mogelijk om met propaan te werken, zo zit je, ook in de toekomst nooit zonder gas.

Kom deze of een van onze andere haarden bekijken in het Trimline Fires Creation Centre. Elke 3e zaterdag van de maand geopend. Kijk voor meer informatie op: https://www.trimlinefires.com/nl/trimlinefirescreationcentre/

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist