Zeno buitenhaard

Retta Libero

Zeno Products® zet Retta Libero in de Markt.

Als uitbreiding op het bijzondere programma van Cortènstalen buitenhaarden heeft Zeno Products®  een nieuwe telg: De Retta Libero. Een Retta zonder voet die aan een wand of aan het plafond kan worden gemonteerd. De Zeno Retta afgeleid van de Italiaanse naam Rettangolo wat rechthoek betekent.

De Retta solitair en de Retta Massiv zijn al bekend met een extra brede vuurmond van bijna een meter. Door speciale isolatievoorzieningen en dat de Retta Libero geen voet heeft, is ook montage aan brandbare schuttingen en wanden op elke gewenste hoogte mogelijk. Een aangepaste hoogte en een langgerekt vuur geven op deze manier maximale warmte en comfort. De Zeno Retta is een haard met een extra brede vuurmond van 90 centimeter en 30 centimeter hoog. Naast een geweldig breed vuur kan er natuurlijk ook gekozen worden om met de Zeno Grill® te barbecueën en gelijktijdig een haardvuur te stoken. De beleving van de moderne brede binnenhaard kan dus ook buiten op uw terras bereikt worden. Uiteraard is de Zeno Retta vervaardigd van Cortènstaal. Het onbehandelde Cortènstaal heeft een oranje bruin tot aubergine kleur. De oxidatielaag (roest) beschermd het ondergelegen materiaal waardoor het roestproces stopt.

Kleur:
Onbehandeld oranje bruin tot aubergine.
De Zeno Retta Libero is ook verkrijgbaar in Antraciet zwart en aluminiumkleur.
De maten (in cm) zijn: 166 (H) x 107 (B) x 45 (D) of met een breed front 125cm breed.
De vuurmond is 80x31 of bij een breed front 30x90cm.

Bijzonderheden:
De schoorsteen is op verzoek te verlengen met een dakdoorvoer zodat de haard ook onder een afdak geplaatst kan worden. Het front is ook verkrijgbaar in glasparel gestraald of geborsteld RVS.

 

Prijs: vanaf €2385,-- inclusief BTW.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Zeno Products®

Dens van Laarhoven

M: 06-45634141

W: www.zenoproducts.nl

E: info@zenoproducts.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist