Buiten haarden

Vuurkorven, buitenhaarden en lounge vuur

Vind stijlen in

365 dagen per jaar genieten van buiten haarden

Buiten haarden worden steeds populairder in Nederland. Dat is niet zo verwonderlijk. Buiten haarden zorgen voor sfeer, warmte en gezelligheid in onze tuin. Zeker met het Nederlandse klimaat is warmte in de tuin geen overbodige luxe. Dankzij buiten haarden kan je zelfs in de koude maanden op comfortabele wijze genieten van je tuin. De meeste buiten haarden worden gemaakt van gietijzer, beton of RVS. Hierdoor zijn ze weerbestendig en ze zonder problemen het gehele jaar buiten kunnen blijven staan.

Buiten haarden zijn multifunctioneel

Buiten haarden zijn niet alleen echte blikvangers voor de tuin. Ze zorgen voor een nog prettiger buitenleven. De toepassingsmogelijkheden van buiten haarden zijn ongekend. Door een rooster op te leggen, verandert je buiten haard in een gezellige barbecue. Veel buiten haarden bieden van alle kanten uitzicht op het brandend vuur, waardoor het de ideale middelpunten van iedere ontmoeting in de tuin zijn. Er zijn zelfs tafels met geïntegreerde tuinhaarden verkrijgbaar. Beschik je over een tuinhuis, dan is het een goed idee om een rookkanaal aan te leggen. Buiten haarden kunnen dan gebruikt worden als verwarming. Heb je geen tuin of tuinhuis? Buiten haarden zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. E zijn daardoor ook te plaatsen op een balkon of dakterras.

Buiten haarden kunnen gestookt worden op hout of briketten. Daarnaast zijn buiten haarden met gas als brandstof verkrijgbaar. Dit past helemaal in de trend waarbij we à la minute willen genieten van onze vrije tijd. Ook al zitten we maar even buiten met een glas wijn om te ontspannen, gas buiten haarden zijn snel en makkelijk aan te steken met behulp van een druk op de knop.

Buiten haarden vind je bij een specialist

Buiten haarden zijn de absolute sfeermakers van iedere tuin. Ze zijn dan ook niet voor niets enorm populair. Toch is het enorm belangrijk om buiten haarden via een specialist aan te schaffen. Het blijft per slot van rekening vuur, waar je mee te maken hebt. Een 5 Sterrenspecialist weet alles over buten haarden en staat klaar voor goed advies en service tot ver na de aankoop.