Martin Veltkamp buitenhaarden

Enzo

Deze herfst presenteert tuinarchitect en ontwerper Martin Veltkamp zijn nieuwste ontwerp, de "Enzo" buitenhaard. Deze houtgestookte openhaard is voorzien van een vuurmond op tafelhoogte (handig voor bij een eettafel) en zal in twee varianten op de markt worden gebracht. Ideaal voor een avond heerlijk buiten zitten en genieten van sfeer en warmte in de tuin.

"Enzo" buitenhaard
Niet alleen de diversiteit in uitvoeringen - de mogelijkheid bestaat om voor een robuuste cortenstalen of een chique matzwarte uiterlijk te kiezen - maakt het nieuwste ontwerp van Martin Veltkamp bijzonder. De vuurmond op tafelhoogte maakt van deze openhaard ook nog eens een multifunctioneel object. Natuurlijk is op deze manier het hout goed in de gaten te houden, maar ook een culinaire functie is hiermee niet uitgesloten. Het roosteren of barbecueën van diverse lekkernijen wordt zelfs mogelijk vanuit een luie tuinstoel! En omdat de "Enzo" buitenhaard twee meter hoog is zal rook geen kans krijgen neer te dalen op een heerlijke avond in de tuin. Ook niet bij de buren.

Martin Veltkamp
Naast tuinarchitect en expert op het gebied van tuinverlichting is Martin Veltkamp ook ontwerper van diverse objecten zoals bloemenvazen, windlichten en open haarden. Zijn unieke stijl is vooral gebaseerd op zijn eigenzinnige opvattingen over het rangschikken en invullen van ruimtes. Al meer dan 25 jaar experimenteert Martin Veltkamp hierbij met diverse nieuwe materialen. Dit is de belangrijkste reden dat al zijn ontwerpen (voor tuin, verlichting en objecten) een groot onderscheidend karakter hebben.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist