Harrie Leenders buiten haarden

Pharos

Bij het ontwerp van deze karakteristieke Harrie Leenders buitenhaard Pharos werd veel aandacht geschonken aan de sobere functionele vormgeving. Maar een goede haard moet ook goed en constant branden. Deze buitenhaard bevat een superieure techniek die garant staat voor veel gezellige uurtjes rondom een sfeervol houtvuur.

Pharos is afsluitbaar en daardoor weersbestendig, hierdoor blijft de as mooi droog.

Door de stevige wielen onder de haard is hij eenvoudig te verplaatsen. De schaal delen van de haard zijn vervaardigd van dik gietaluminium. Naar keuze wordt Pharos uitgevoerd in 2 subtiele kleurcombinaties, zwart/zwart en bruin/zwart.

Deze tuinhaard met de afmeting van 2100 x 740 x 740 mm wordt op hout gestookt. Hij biedt warmte en sfeer en zet ieder terras en tuin in vuur en vlam.

Er is ook een variant van Pharos voor binnen leverbaar. Het betreft hier een bijzonder plafondhangend exemplaar met dezelfde specifieke designkenmerken als de buitenhaard.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist