Gardeco tuinhaarden

voor de koude avonden

Nederlanders beschouwen de tuin als verlengstuk van de woonkamer. Ze houden van buiten koken, relaxen, genieten met vrienden en familie en het liefst zo lang mogelijk buiten zijn. Om er altijd warmpjes bij te zitten, biedt Gardeco deze buitenliefhebbers een goede oplossing.

Gardeco uit Baak is producent van schanskorven,buitenmeubilair en buitenhaarden.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met schanskorven. Een erfafscheiding, een loungehoek met een stoere haard, of lage korven in uiteenlopende vormen om de vijverpartij.

Door gebruik te maken van onverzinkte gaasmatten, wordt geproduceerd van mat tot korf en/of haard.

“Sterk in Maatwerk”
In tegenstelling tot andere aanbieders, hoeft de schanskorf of haard niet meer in elkaar te worden gezet. Het wordt kant en klaar aangeboden. Korven zijn daardoor gemakkelijk te plaatsen en kunnen worden afgewerkt met een gaasdeksel.

Verankeren, korf eroverheen plaatsen, vullen met stenen en klaar is Kees.

Altijd een strak resultaat!
De haarden kunnen worden geplaatst op een stabiele ondergrond. In een aantal haarden kan worden gegrild op een BBQ rooster van roestvrij staal.

Het meubilair wordt afgewerkt, met donkerkleurig gerecycled kunststof, waardoor elk object een robuuste tijdloze uitstraling krijgt. Bovendien is dit duurzaam,hygiënisch en milieuvriendelijk.

Gardeco: Stoer, Sterk en Steengoed.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist