Gardeco Buitenhaarden

Het wordt altijd weer lente!

Met nog een heel jaar vóór ons, zijn we meteen goed van start gegaan. Op de Groene Sector Vakbeurs hebben we weer veel mensen mogen ontmoeten en de meesten hebben ondanks de crisis toch wel vertrouwen in 2013.

Ondersteuning voor verkoop van buitenhaarden in koude dagen, komt vanuit de media. Zaterdag aanstaande kunnen we weer in Rob’s Grote Tuinverbouwing zien, dat er mensen blij gemaakt worden met een mooie tuin met daarin de lokhaard. Elk jaar maakt Rob een top tien van wat mensen in de tuin willen hebben. Tuinwens nummer twee is een buitenhaard of BBQ. Een overkapping staat nu op nummer één en overkappingen zijn binnenkort bij Gardeco te verkrijgen! Door het gebruik van Gardeco schanskorven gevuld met stenen krijgt elk object een robuuste en tijdloze uitstraling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist