Dik Geurts buitenhaarden

Oval en Fox

Dik Geurts heeft twee nieuwe modellen aan haar succesvolle buitenhaarden assortiment toegevoegd. De modellen zijn voordelig geprijsd waardoor nu ook consumenten met een beperkt budget kunnen genieten van de luxe tuinhaarden van Dik Geurts.

 Deze zomer kan iedereen genieten van een van de prachtige buitenhaarden van Dik Geurts. Het assortiment bestaat inmiddels uit 8 houtgestookte haarden met prijzen variërend van € 199,- tot € 1.295,-. De haarden kenmerken zich door een uniek design en een zeer hoge kwaliteit en afwerkinggraad. Alle modellen worden in Nederland ontworpen en geproduceerd.

De twee nieuwe modellen hebben een compact formaat waardoor ze geschikt zijn voor een breder publiek. Ook de prijs levert hierin een bijdrage. Met de twee nieuwe modellen biedt Dik Geurts namelijk de mogelijkheid om ook met een beperkt budget te genieten van een luxe product. De Oval is een designhaard, voor de consument die net iets anders wil. De Fox heeft de uitstraling van een traditionele houtkachel en is dan ook voorzien van een schoorsteenpijp en een houtvak. 

Dik Geurts is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van handgemaakte haardkachels in binnen- en buitenland. In 2009 introduceerde Dik Geurts de eerste modellen tuinhaarden. Met deze nieuwe producten gaat Dik Geurts mee in de laatste trend, “Buiten leven". Consumenten zien de tuin steeds meer als een verlengstuk van het huis. Activiteiten als koken en loungen worden steeds meer buitenshuis verricht waarbij de gezelligheid en de warmte van een haardvuur niet mag ontbreken. De tuinhaarden van Dik Geurts hebben ieder een eigen specialiteit, zo biedt Dik Geurts voor ieder wat wils.

Kijk voor meer informatie op https://www.geurts.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dik Geurts haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist