Dik Geurts buitenhaarden

Vulcan

Gefeliciteerd je hebt een puzzelwoord gevonden

Het  puzzelwoord is "Vulcan".

Wil je kans maken om deze buitenhaard van Dik Geurts? Ga naar de pagina informatie aanvragen, vul het formulier in en vermeld onderaan het formulier in het vak oplossing puzzel het juiste puzzelwoord. 

Meer informatie over dit spel: www.wonenwonen.nl/prijzenmysterie   

 


mail & win

Het einde van de zomer is al weer in zicht. Toch is het nog steeds heerlijk om 's avonds buiten te zitten. Als het wat frisser wordt, kun je altijd een haard aansteken. Dit geeft niet alleen gemoedelijke warmte, het geeft de nazomeravond ook nog eens extra sfeer. Dik Geurts heeft een ruime collectie buitenhaarden.In elke tuin is er wel een leuk plaatsje te vinden voor deze kleine tuinhaard Vulcan. Het gebruikte materiaal, corten staal, zorgt voor een natuurlijke uitstraling en vormt uiteindelijk een prachtige terra kleur.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.dikgeurts.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dik Geurts haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist