Buiten haarden van Harrie Leenders

Spot


Vuurtje stoken was nog nooit zo leuk als met de allernieuwste buitenhaard van Harrie Leenders. Deze kleine alleskunner valt direct op en wordt automatisch het middelpunt van gezelligheid, vandaar de toepasselijke naam “Spot”.

 

 

Spot zorgt voor een warm welkom en brengt eveneens iedereen samen want rondom deze compacte sfeerhaard is het goed toeven. De houtvoorraad is handig en eenvoudig geïntegreerd. Op deze manier is het haardhout altijd binnen handbereik.

 

Naast gezelligheid geeft deze buitenhaard natuurlijk ook aangename warmte af zodat zelfs de Nederlandse zomeravonden een zwoel karakter krijgen.

 

Deze heerlijke buitenhaard is beperkt in omvang, slim vormgegeven en is uitgevoerd in extra stevig gelakt staal en heeft een veilige constructie. Hierdoor is hij geschikt voor in iedere tuin, (dak)terras of patio.

 

De haard kan optioneel worden uitgevoerd met één of twee ‘dienbladen’. Hierop kan men functioneel of decoratief het een en ander neerzetten.


Kijk voor meer informatie op: www.leenders.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist