Saniku bio-haard

Wellnessfire

Een bio-haard is de ideale oplossing voor wie houdt van gezelligheid zonder zich zorgen te hoeven maken over rookafvoer, opslag van hout of aansluiting op gas. De Duitse sanitaire producent Saniku lanceert nu op de Belgische markt een zeer betaalbare, designvolle, verplaatsbare en superveilige bio-haard onder de merknaam 'Saniku Wellnessfire'. Je mag 'made in Germany' letterlijk nemen, want alle onderdelen worden handgemaakt en geassembleerd in de Saniku-fabriek te Anhausen nabij Koblenz. Deze bio-haard kwam overigens qua ontwerp, veiligheid en design als beste uit een vergelijkend testonderzoek van Bild Zeitung, eind 2010.Gepatenteerd glazen deurkader

Het unieke aan de 'Saniku Wellnessfire' is de wereldwijd gepatenteerde glazen deur (met veiligheidslot voor kinderen en huisdieren) in een versterkt metalen frame. Dat maakt dat de lucht onderaan wordt aangezogen, daarna circuleert in de haard en dan via de bovenkant van het raam naar buiten wordt geblazen. Dit betekent ook dat men constant kan genieten van een aangename warmte en van een breed en hoog vlammenspel, dat niet verstoord wordt door externe luchtverplaatsingen. Bovendien kan men zich bij aanraking van het glas of van het metalen frame nooit verbranden. De weerstand van het deurslot kan dermate ingesteld worden dat de deur makkelijk tot zeer moeilijk opent. Het hele apparaat is trouwens CE- en TUV-gekeurd. En de prijs? Vanaf 350 euro!

Design- en sfeervol voor binnen & buiten
De 'Saniku Wellnessfire' vind je in diverse modellen: met een gebogen of vlak metalen frame van ruwe ovenprint, en in 3 kleurkeuzes (antraciet, wit en bordeaux). Je kan de bio-haarden gewoon aan de muur hangen of op de grond plaatsen, al dan niet met een metalen voetsteun of voetvlak. Daardoor kan je je bio-haard ook overal meenemen: naar je veranda, balkon, terras, stadskoer, tuin... Na gebruik zet je de wellnessfire gewoon weer binnen.

Milieuvriendelijk en natuurlijk
De bio-haarden van Saniku verbruiken alleen bio-ethanol. Dit 100% natuurlijk product is zeer fijn gedistilleerd, want het bevat alcohol van suikerbieten, tarwe en maïs. Bij het branden komt geen geur of rook vrij en schaadt dus noch het milieu noch de luchtkwaliteit. Er is geen afvoer of rookkanaal nodig en de bio-haarden produceren alleen waterdamp en kooldioxide, zoals bij het branden van 3 kaarsen.

Hoe werkt het?
Men ontsteekt de brandstof met een lange lucifer of een verlengde aansteker in de roestvrije stalen brander. Met een bus van 1,4 liter bio-ethanol kan men ongeveer 5 uur genieten van het vlammenspel, dat met een schuifregelaar verstelbaar is in de hoogte en in sterkte. Om de haard te doven, plaatst men het meegeleverde deksel in één vloeiende beweging op het reservoir. De afgekoelde resterende bio-ethanol blijft in het reservoir voor volgend gebruik. Bij ophanging aan een muur wordt een speciale fixatie meegeleverd, dat een luchtkussen creëert tussen de muur en het apparaat. Door de interne circulatie van de luchtstroom wordt de achterwand van het apparaat nooit te warm, en het bovengedeelte is overigens geïsoleerd met glaswol.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bio ethanol haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist