Bio ethanol haarden

Vuur en sfeer zonder rookkanaal

Vind stijlen in

  De populariteit van Bio ethanol haarden

  Bio ethanol haarden groeien bij veel consumenten nog steeds in populariteit. Dat is niet voor niets, want Bio ethanol haarden bieden vele voordelen ten opzichte van houtkachels of gashaarden. Bio ethanol haarden branden op speciaal ontwikkelde vloeistof, die op een keramische brander wordt geplaatst. Dankzij het sterk absorberend vermogen van de brander zijn Bio ethanol haarden zeer zuinig in het gebruik.

  De combinatie van dit unieke brandsysteem en de brandvloeistof zorgt ervoor dat Bio ethanol haarden in elke ruimte kunnen branden zonder dat er rookgassen vrijkomen. Bio ethanol haarden hebben dus geen rookkanaal nodig. De losse branders kunnen zelfs in een bestaande kachel of haard geplaatst worden. Je kan hierdoor op ieder gewenst moment gebruik maken van het gemak van Bio ethanol haarden.

  Stichting Kwaliteit bio ethanol haarden (SKBS)

  Een aantal gerenommeerde Nederlandse fabrikanten van Bio ethanol haarden hebben al hun kennis en krachten samengevoegd in de Stichting Kwaliteit bio ethanol sfeer haarden (SKBS). De SKBS heeft als doel het gebruik van bio ethanol haarden te bevorderen. De veiligheid en het gebruiksgemak van bio ethanol haarden staat bij de stichting voorop. Daarnaast heeft de SKBS een overkoepelende functie voor alle aanbieders van bio ethanol haarden.

  Vraag advies aan een bio ethanol haarden specialist

  Een 5 Sterrenspecialist weet alle over bio ethanol haarden. Ondanks dat bio ethanol haarden geen rookkanaal nodig hebben, blijft het vuur en wordt de haard wel warm. Veiligheid en een goede installatie is daarom van groot belang. Een specialist heeft alle kennis over bio ethanol haarden in huis. Ook na de aanschaf kan je terecht met vragen over bio ethanol haarden. Een 5 Sterrenspecialist helpt graag!