Ruby fires haarden

Bio flame brander


Ruby Fires is de enige aanbieder van een systeem, dat werkt op bio brandstof, dat de veiligheid optimaal waarborgt.

 

 

Op de Woonbeurs 2008 introduceerde Ruby Fires een aantal nieuwe modellen waarbij het unieke brandsysteem creatief gebruikt wordt. Modellen Rio, Umbria, Lima en Ambiance zijn goede toevoegingen aan het moderne gamma.

 

In tegenstelling tot de branders van veel andere aanbieders heeft de Ruby Bio Flame brander géén open reservoir. Door het gebruik van de unieke keramische steen brandt de vloeistof schoon, zuiver en is het brandsysteem reukloos. Door de geleidelijke verbranding is er een regelmatige vlam gedurende de gehele brandduur. Niet de vloeistof brandt, zoals bij andere systemen, maar de verdamping vanuit de "steen". Speciaal voor deze brander is een unieke brandvloeistof ontwikkeld. Deze wordt door Ruby Fires zelf in Nederland vervaardigd.

 

De combinatie van het brandsysteem met de speciale vloeistof zorgt ervoor dat het gebruik uiterst veilig is.


Kijk voor meer informatie op: www.rubydecor.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bio ethanol haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist