Hall of Flame

bio-ethanol haarden voor binnen & buiten

Onder de naam Hall of Flame introduceert Van Valderen Eurotrade een collectie exclusieve bio-ethanol sfeerhaarden voor binnen en buiten. De gerenommeerde Zwitserse designer Nicolas Thomkins, bekend van onder andere de Fendi Casa Collection, is mede verantwoordelijk voor het design.Zonder ingewikkelde aansluitingen of houtkappen maar direct genieten van een gezellig vuur. Een romantisch diner voor twee of een gezellig samenzijn met vrienden krijgt met deze haarden een extra dimensie.

Uniek aan Hall of Flame is het hart van de haard. Dit designkenmerk herbergt de brander, welke is uitgerust met een innovatief mechanisme dat is gebaseerd op het diafragma van een camera. Met een praktische hendel kan de intensiteit van de vlammen worden aangepast. Naar behoefte helemaal open voor een grote, stoere vlam of juist wat meer gesloten voor een meer bescheiden vuurbeeld. In het reservoir zit een gepatenteerde keramische spons die een veilige verbranding en een realistisch vlammenspel garandeert.

Omdat er geen rook of stof vrijkomt bij de verbranding kan de haard ook, zonder rookkanaal, binnenshuis worden gebruikt. Met circa 1,5 liter bio-ethanol kan men 4,5 uur, zowel binnen als buiten genieten van deze nieuwe hotspot. De handzame haarden kunnen gemakkelijk worden verplaatst.

Het brandergedeelte is gemaakt van hoogwaardig roestvaststaal en het frame van roestvaststaal of aluminium. Het glasgedeelte is van 8 mm dik hittebestendig veiligheidsglas.

De Hall of Flame collectie bestaat uit: Trident basic, Trident deluxe en de modellen Colonna low, medium en high. Het topmodel Trident deluxe is uitgerust met een granieten rand die plaats biedt aan drankjes en hapjes.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bio ethanol haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist