Blomus vuurschaal

Moderne romantiek van kampvuur


Brandgel in plaats van hout, verplaatsbaar in plaats van een vaste plek – de ronde FUOCCO gel vuurschaal van Blomus is een echte trend in outdoor. Geen ander kampvuur brandt zo snel en schoon, bovendien is het design een lust voor het oog. In combinatie met het rvs ontwerp ontstaat een prachtig schouwspel waar het op elk moment en op elke plek genieten is. De buitenkant van de schaal is van zwart, vorstbestendig aardewerk.

 

 

De bovenkant is rvs en heeft een opening om met brandgel te vullen en biedt voldoende ruimte voor een mooi vlammenspel. Het rvs materiaal reflecteert het vuur en maakt van FUOCO steeds een bijzondere ervaring in de open lucht. De dover met lang handvat maakt het gemakkelijk het vuur veilig te doven.


Kijk voor meer informatie op: www.blomus.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bio ethanol haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist