Blomus

Vuurwonder in een paar seconden


Voornamelijk in de koude jaargetijden is men op zoek naar gezellige avonden bij een warm haardvuur. De stress van de dag verdwijnt in de vlammen. Puur genieten van het moment.

Met rvs haarden van Blomus kan iedereen snel en ongecompliceerd van deze luxe genieten.De nieuwe haarden CHIMO 65169 en CHIMO 65170 verenigen traditie en moderniteit op een bijzondere manier. Het fonkelende vuur schept behaaglijkheid en zorgt ervoor dat we ons goed en geborgen voelen. De rvs haarden laten zich in een korte tijd overal plaatsen, zonder een afvoer nodig te hebben. In de moderne woning werken ze als een warm inrichtingsobject.

Terwijl de CHIMO 65169 rond is en op een draaibare voet staat is de CHIMO 65170 halfrond en laat zich met een vlakke achterkant tegen de wand monteren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bio ethanol haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist