Klustips

hulp bij het klussen

Vind stijlen in

  Klustips voor de doe-het-zelver

  de woningmarkt ligt nog steeds een beetje op zijn gat. Daarom gaan steeds meer huizenbezitters zelf klussen om hun woning te verbeteren. Hoe handig je ook bent, het is altijd fijn om klustips te ontvangen.

  Klustips over gereedschap

  Goed gereedschap is het halve werk. Dit is een van de belangrijkste klustips die er zijn. Zorg voor je aan een klus begint, dat je de basisbenodigdheden als een hamer, schroevendraaier en boormachine bij de hand hebt. En dan uiteraard op een plek, waar je er direct bij kunt. Een van de meest voorname klustips is denken aan veiligheid. Zorg altijd voor oogbescherming en gehoorbescherming. Een ongeluk zit namelijk een klein hoekje. Je hebt niets meer aan klustips als je een tijdje in de lappenmand zit, doordat je niet voor goede bescherming hebt gezorgd. Zorg daarom net zo goed voor je zelf als voor je gereedschap.

  Een specialist heeft genoeg klustips

  Als je zelf gaat klussen, is het slim om een 5 Sterrenspecialist te vragen om wat klustips. Een specialist heeft niet alleen de kennis in huis over de te gebruiken materialen, maar kan ook klustips geven over gereedschap en montage. Op WonenWonen.nl vind je alleen specialisten, die hun kennis graag delen.