Luxe wonen

met oog voor duurzaamheid

Steeds meer mensen worden zich steeds bewuster van het milieu en mede daardoor maken we onze huizen steeds duurzamer. Veel mensen zijn bereid te investeren in duurzaamheid, maar toch hechten vele mensen wel waarde aan luxe. Is het mogelijk om duurzaamheid en luxe te combineren zonder dat het elkaar in de weg zit? Lees verder voor een aantal handige tips.

Duik de vintage winkels in
Wil je je woonkamer een make-over geven of is je slaapkamer toe aan een nieuwe look? Dat is natuurlijk heel leuk om te doen. Om luxe te houden en toch oog voor duurzaamheid te hebben, is het een goed idee om vintage winkels in te duiken. In vintage winkels zijn vaak meubels te vinden van goede kwaliteit, die je dan een nieuw leven geeft. Door ze bijvoorbeeld op te schuren en te voorzien van een nieuwe verflaag, zorg je ervoor dat ze perfect bij jouw stijl passen. Zo denk je niet alleen aan het milieu, maar ook aan je portemonnee.

Kies voor zonne energie
Wil je echt die nieuwe, grote televisie en is vloerverwarming jouw ultieme vorm van luxe? Probeer dan te compenseren door te kiezen voor duurzame energie, bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen. De kosten van zonnepanelen zijn lager dan een aantal jaar geleden en met de opbrengst van zonnepanelen voorzie je je hele huis van energie. Hou je niet van het uiterlijk van zonnepanelen? Het is nu ook mogelijk om ze in je dak te integreren, waardoor je ze zo min mogelijk ziet.

Ga voor eerlijke materialen
Let bij nieuwe meubels en nieuwe materialen in huis op de duurzaamheid. Denk na over welke materialen je wel en niet in je huis wil gebruiken en welke duurzame alternatieven er zijn. Een hardhouten vloer is bijvoorbeeld prachtig, maar let er wel op dat het voorzien is van een duurzaamheidskeurmerk. Kies verder voor biologische materialen, zoals bijvoorbeeld voor je gordijnen, bank en vloerkleed.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonnepanelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist