LG Zonnepanelen

Verhoging van vermogen

De high-performance module LG NeON2 BiFacial van LG Electronics is voortaan beschikbaar in een versie met 72 cellen. Met deze uitbreiding verbetert LG het piekvermogen van zijn bekende bifacial module tot 390 watt.

De bifacial module van LG vangt het zonlicht zowel aan de voor- als achterzijde van het zonnepaneel op en zet dit om in elektrische stroom. De gebruikte CELLO-technologie, die gebaseerd is op cel connectoren met twaalf smalle ronde draden, vermindert verlies en stelt de module in staat om tot 30 procent meer energie te produceren dan modules zonder bifacialiteit. Als het ’s winters hevig sneeuwt, is het voordeel van de bifacial module dat de achterzijde ook elektriciteit opwekt, zelfs als de voorkant bedekt is met sneeuw. Een interessant neveneffect: als de module elektriciteit produceert en op de achterzijde opwarmt, kan de sneeuw aan de voorkant ook ontdooien. Uit studies is gebleken dat bifacial modules, vooral in regio’s met veel sneeuw, aanzienlijke extra opbrengsten laten zien in vergelijking met normale modules.

Uitgebreide product- en prestatiegarantie
LG biedt voortaan vijftien jaar garantie voor de NeON2 BiFacial in plaats van twaalf jaar, zoals voorheen. LG garandeert een vermogen van maar liefst 98 procent in het eerste jaar van de garantie. Vanaf het tweede jaar zal de gemiddelde jaarlijkse vermogensafgifte voor de resterende 24 jaar niet meer dan 0,5 procent per jaar dalen. Na 25 jaar is dus een vermogensafgifte van ten minste 86 procent gegarandeerd.

“Met de uitbreiding van de LG NeON2 BiFacial bieden we een topmodule en verhogen we opnieuw ons prestatieniveau. Met de Performance Plus onderstrepen we niet alleen dat we de behoefte van de markt serieus nemen, maar ook dat we onze belofte over kwaliteit en innovatie bewijzen”, zegt Michael Harre, Vice President van de EU Solar Business Group bij LG Electronics.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonnepanelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist