Hoe kan ik zonnepanelen vergelijken

Tips om zonnepanelen te vergelijken

Wanneer u energie wilt gaan opwekken met zonnepanelen is het belangrijk om zeker te weten dat u een goede investering doet. Er is namelijk nogal wat te koop en hoe weet u nu zeker dat u de juiste keuze maakt?

Welke kleur zonnepanelen kiest u?
Energie opwekken is een goede keuze, maar het oog wil ook wat. Wanneer uw zonnepanelen in het zicht komen kunt u standaard al kiezen uit donkerblauwe of zwarte zonnepanelen. Bij de donkerblauwe heeft u te maken met een aluminium rand. Sommige mensen vinden dit minder mooi dan de volledig zwarte zonnepanelen. Hier zit tevens een technisch verschil in. De zwarte hebben monocellen, de donkerblauwe polycellen. Ook kunt u kiezen voor de dunne film zonnepanelen, ook wel CIS genoemd. Voor CIS-panelen is meer dakoppervlak nodig, maar kan het rendement soms weer wat hoger zijn. Er zijn tegenwoordig zelfs panelen in uw dakpannen verkrijgbaar.

Capaciteit van uw zonnepanelen
Wanneer u zonnepanelen gaat vergelijken kunt u o.a. kijken naar de capaciteit uitgedrukt in WP wat staat voor watt piek. Hoe hoger de WP hoe meer de capaciteit. Het vervelende is wel dat de WP van het ene merk niet altijd gelijk is aan het andere merk.Zou je nu graag je zonnepanelen willen vergelijk of meer willen weten over de capaciteit kijk dan eens op www.ledura.nl 

Efficiency van uw zonnepanelen
Eén van de belangrijkste eigenschappen van een zonnepaneel is de efficiency. Er zijn zonnepanelen verkrijgbaar met een efficiency van 15%, maar ook met 17%. U zou er verstandig aan doen om te kiezen voor een hoge efficiency. Let daar dus goed op als u gaat vergelijken.

Goedkoop is vaak Duurkoop
Wanneer u zelf zonnepanelen gaat vergelijken kijkt u vaak alleen naar de prijs en de standaard waardes. Helaas komt er veel meer bij kijken en is elke situatie anders. Wellicht kunt u beter iets meer uitgeven aan een goed advies en een product waar u op de lange termijn een hogere besparing in haalt. Laat u vrijblijvend informeren door een van onze specialisten en kijk eens op www.ledura.nl

Een goed advies is goud waard
Wanneer u informeert bij een 5-sterrenspecialist weet u zeker dat u een advies krijgt van een ondernemer die graag de tijd voor u neemt en u wil helpen met de juiste keuzen. 

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is op u dak en wat u dak op kan leveren? Doe dan hier eens de dakcheck.   

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonnepanelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist