DMEGC 360 WP

met geïntegreerde Enphase IQ7+

Navetto is verheugd om bekend te maken dat DMEGC en Enphase de handen ineengeslagen. Samen zij tot een nieuw innovatief product te komen dat het installeren van zonnepanelen nog sneller en eenvoudiger maakt. Navetto is de exclusieve partner en de enige groothandel waarbij dit product verkrijgbaar is.

Met nog meer gemak en efficiëntie PV installaties installeren met de nieuwste 360 WP panelen van DMEGC en geïntegreerde Enphase IQ7+ micro omvormer. Geen extra handelingen meer op het dak. Direct klaar voor gebruik. Het DMEGC 360 WP paneel is een full black met halve cellen en geanodiseerd zwart aluminium frame. Dit paneel is niet zomaar een full black, maar is echt intens zwart van kleur. De geïntegreerde Enphase IQ7+ heeft een verbeterde en lichtere twee-aderige kabel en is het nieuwste exemplaar binnen de productlijn Enphase micro-omvormers.

Eigenschappen
Afmetingen paneel: 1776 x 1052 x 40 mm
Gewicht: 22.6 KG

Fabrieksgarantie
DMEGC 360 WP: 12 jaar
Enphase IQ7+: 25 jaar

Navetto is een groothandel. Informeer bij uw zonnepanelen specialist voor de mogelijkheden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonnepanelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist