Centrosolar zonne-energiesystemen

20 jaar productgarantie

Centrosolar Benelux, leverancier en producent van zonne-energiesystemen voor daken, breidt haar assortiment uit met haar nieuwe generatie zonnepanelen, de S-Class Vision glas-glasmodules. De achterzijde van deze panelen is niet van het traditionele kunststof materiaal gemaakt, maar van een volledig ondoordringbaar glas. Uitvoerige productkwaliteitstests tonen aan dat deze panelen zeer sterk en duurzaam zijn. Centrosolar verdubbelt daarom de productgarantie op de nieuwste glas-glaspanelen van 10 naar 20 jaar en verlengt de vermogensgarantie tot 30 jaar.

Veelvuldige tests tonen de hoge kwaliteit en levensduur van Centrosolar’s nieuwe type zonnepaneel aan. De glas-glascombinatie blijkt zeer sterk: mechanische tests lieten zien dat de panelen met frame tot vier keer meer gewicht aan kunnen dan een regulier glas-foliepaneel. Bovendien beschermt de glas-glasconstructie beter tegen celbreuken, omdat in de panelen geen trek- en duwbelasting op de cellen plaatsvindt.

Ook weersomstandigheden leiden nauwelijks tot degradatie bij de glas-glaspanelen. De panelen bleven gedurende de gesimuleerde 40 jaar in de klimaatkamertests ongedeerd bij extreme temperaturen, hoge luchtvochtigheid, sneeuw en regen. Erik de Leeuw, Commercial Director van Centrosolar Benelux: “Vocht, koude temperaturen en andere barre weers- of milieuomstandigheden kunnen een negatieve invloed hebben op de prestaties van zonnepanelen. De nieuwe Vision panelen tonen zelfs onder de meeste extreme omstandigheden uitstekende prestaties en zorgen voor betere rendementen op de lange termijn.” Doordat de cellen minder snel verouderen en de levensduur van de panelen toeneemt, neemt het rendement voor de klant sterk toe en wordt de kWh prijs sterker verlaagd dan bij traditionele panelen.

De uitstekende testresultaten komen tot uitdrukking in de nieuwe garantievoorwaarden van Centrosolar Benelux. De vermogensgarantie op de panelen is verlengd van 25 tot 30 jaar op 87 procent van de output. De productgarantie is nu met 20 jaar tweemaal zo lang als bij vergelijkbare glas-foliepanelen.

De S-Class Vision glas-glaspanelen zijn voorzien van Centrosolar’s 2 millimeter dunne anti-reflectieglas, dat zorgt voor optimaal rendement door minimale weerspiegeling van zonlicht. De panelen zijn uitgerust met zwart of zilver frame en zwart of transparant glas op de achterzijde en zijn geschikt voor zowel horizontale als verticale montage op daken. Met de frameloze variant kunnen de panelen tevens in daken worden geïntegreerd.

De S-Class Vision varianten met zwart glas aan de achterzijde en een zwart frame en de uitvoering met transparant glas en een aluminium frame zijn vanaf september 2013 verkrijgbaar in de Benelux.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonnepanelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist