Wallclimber designtrappen

Pure White in Corian

Dragende constructies als trappen moeten tegen zware belastingen bestand zijn, maar in actuele interieurarchitectuur zijn transparantie en eenvoud toonaangevend. De nieuwe Wallclimber Pure White trappen in Corian - zonder trapwangen en -bomen - van Genico zijn pareltjes van vakmanschap en technologisch raffinement, die perfect het functionele (het dragende) en het esthetische combineren.



Opnieuw bewijst het massieve hightech Corian zijn exclusieve meerwaarde: het uitzicht zonder zichtbare naden of verbindingen is tijdloos mooi. Corian wordt veel gebruikt als hoogwaardig oppervlaktemateriaal, maar het blijft verbazen met zijn toepassingsmogelijkheden. In zeer dunne toepassingen kan het ook als verlichtingsmateriaal worden gebruikt. Corian is een uniek hightech composietmateriaal dat zich thermisch laat vormen. Het is heel duurzaam, voelt aangenaam warm aan en het is heel hygiënisch.

Realisatie van Genico
Deze prachtige designtrappen werden gerealiseerd door Genico, een Belgische specialist in designtrappen en balustrades. Architecturale kwaliteit in constructie en vormgeving vormen de rode draad in de uitvoeringen van deze trappenspecialist. De creatie en realisatie gebeuren in België (Ruiselede) door ervaren specialisten en vaklieden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist